2 vastausta artikkeliin ”Juhlapäivä

  1. Tämän sarjakuvan olemassaolo ja asenne ilahduttavat minua. Sarjan stripit ovat monipuolisia: ”yksinäisen joulun puhekontakti” pistää miettimään ja vähän haikeaksikin, kun taas katetrointistrippi on jopa hyvin fingerporimainen. Pääosin tunnelma on kepeää ja hyväntuulista (”liikuntasopimus” on paras). Voin yhtyä Ainon tuonnempana jättämään kommenttiin, että joku taho voisi näitä julkaista!

    Onnittelut myös ensimmäisestä kuukauden blogiudesta 2014!

    • Kiitokset kommenteista 🙂 Varmaan Fingerporin vaikutus näkyy, koska välillä tarvitsee oikein tarkistaa ettei ko. sanaleikkiä tai homonyymiä ole jo käytetty. Huomasin jälkikäteen Pistoksia-stripin ”varteenotettava vaihtoehto”-sanonnan jo olleen Fingerporissa tatuointiaiheisessa stripissä, oma versioni sai innoituksen työkaverin kertomasta lääkäreille suunnatusta mainoksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *